Greška

Došlo je do greške.

Microsoft Andromeda Surface uređaj bi mogao dobiti Snapdragon 850 čipset

14.07.2018 21:51 | 0 Mobile
Microsoft Andromeda Surface uređaj bi mogao dobiti Snapdragon 850 čipset


O Microsoftovom Andromeda projektu glasine i informacije kruže već neko vreme. Čak je i šef Surface odeljenja Panos Panay dodatno podstakao glasine kriptičnim tvitom prošlog meseca. Mnogi korisnici su bili prilično ushićeni i zainteresovani za potencijalni Andromeda Surface uređaj.

Međutim, Microsoft je takođe poznat i po tome da ima običaj da otkazuje projekte na kojima radi. Ovo je dovelo i do toga da se pokrene peticija da kompanija sačuva Andromeda projekat.

Novi insajderski izveštaj sugeriše da Andromeda nije otkazana, već da će dobiti veći redizajn pre eventualne zvanične objave. Još jedan razlog zbog kojeg Microsoft resetuje Andromedu, jeste hardver koji bi trebalo da pokreće uređaj. Ukoliko bi Andromeda uređaj bio objavljen ove godine, imao bi Qualcomm Snapdragon 835 procesor. Međutim, kada su performanse u pitanju, kod PC uređaja koji već imaju Snapdragon 835 postoji veliki prostor za poboljšanja performansi.


Pogledajte još: Pojavili se novi Surface Phone renderi


Microsoft zato planira da Andromeda uređaj objavi sa Snapdragon 850 Mobile Compute Platformom, koja je specifično dizajnirana za tanke i lagane laptopove. Čipset takođe donosi 30% poboljšanje u performansama sistema i 20 procenata duži radni vek baterije u odnosu na Snapdragon 835. Tu je i poboljšanje od 20% za Gigabit LTE brzine, zahvaljujući 1.2Gbps Snapdragon X20 LTE modemu.

Microsoft, prema navodima, planira da Andromeda uređaj objavi kasnije tokom 2019. godine, a potrebno je još dolsta poliranja kako bi uređaj bio dovršen. Microsoft ne želi da rizikuje sa objavom bilo čega što je nedovršeno, a što bi potencijalno moglo da naruši kompanijinu reputaciju.

Izvor: HotHardware

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Raidmax predstavio X08 kvazi-otvoreno kućište

Novi Apple eksterni GPU ima Radeon Pro 580 sa 8GB VRAM-a

10104
10105
10106
10107
10108
10109