Greška

Došlo je do greške.

Microsoft Surface Duo bi konačno mogao u Evropu, na proleće 2021. godine

26.11.2020 09:16 | 0 Mobile
Microsoft Surface Duo bi konačno mogao u Evropu, na proleće 2021. godine

 

Windows Area (preko MS Power User-a) tvrdi da će Surface Duo stići u Nemačku na proleće 2021. Uređaj će verovatno stići i na druga ključna evropska tržišta u drugoj polovini naredne godine.

Britanski operateri BT i EE očigledno su već sklopili dogovor sa Microsoftom da ga prodaju kad god se pojavi. Uređaj će navodno biti dostupan i u Kanadi i Japanu 2021. godine.

Microsoft želi da igra samo na sigurno sa Surface Duo uređajem. Kompanija je želela da proceni potražnju u SAD pre puštanja uređaja na međunarodna tržišta i bila je zabrinuta oko proizvodnje, jer je pravila više jedinica nego što je mogla da proda.

Duo je zauzeo mesto na TIME-ovoj listi najboljih izuma godine, zahvaljujući obliku poput laptopa. Iako je dizajn pobednički, softver je još uvek u razvoju. Da ne pričamo o specifikacijama. Surface Duo je već bio u zaostatku kada je u objavljen u septembru. Pokreće ga Snapdragon 855 čipset, koji bi do dolaska u Evropu i na druga tržišta sledeće godine bio star četiri generacije, ako uzmete u obzir osveženja srednjeg ciklusa.


 Surfaceduocena.jpg

Ima samo jedan kamera senzor, od 11MP, i ne nudi 5G povezivanje, bežično punjenje, NFC i zaštitu od vode.

Osnovni model sa 128 GB prostora za skladištenje košta 1.400 USD, a iako uređaj podržava Surface Pen, moraćete da ga kupite odvojeno.

Ako vam ovo zvuči preskupo, imajte na umu da će evropski, kanadski i japanski potrošači verovatno morati da plate i još više zbog uvoznih dažbina i poreza.

Izvor: Phonearena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Testirali smo: Huawei P Smart 2021

Ažuriranje za Windows 10 na jesen 2021. donosi UI poboljšanja, podršku za Android aplikacije

10104
10105
10106
10107
10108
10109