Greška

Došlo je do greške.

Microsoft sprema sopstveni sklopivi telefon?

18.12.2017 09:52 | 0 Mobile
Microsoft sprema sopstveni sklopivi telefon?


Prethodnih meseci smo imali dosta informacija i vesti o Samsungovom dolazećem savitljivom/sklopivom telefonu, koji bi navodno trebalo da bude predstavljen tokom naredne godine. Za sada nema pouzdanih informacija kada bi ovaj Galaxy X model mogao stići, ali se sada pojavljuju i vesti da Microsoft sprema sopstveni Windows-pokretani telefon-tablet hibrid, koji podseća na Courier model, otkazan pre par godina.

Pojavile su se koncept fotografije koje prikazuju kako bi ovaj Microsoftov uređaj mogao izgledati. Nije poznato da li će i kada uređaj debitovati i da li će nositi naziv "Surface Phone", ali se sigurno radi o modelu iz Surface linije proizvoda.

mic2_10.jpgSa fotografija se vidi da se Microsoft igra sa idejom da uređaj ima dva displeja, a jedan od ekrana bi mogao biti pretvoren u virtuelnu tastaturu. Sistem sa šarkama omogućava držanje gedžeta u različitim položajima.

Iz fotografija se ne može zaključiti koliko će veliki uređaj biti ili kolike okvire oko ekrana će imati. Takođe, fotografije ne odaju situaciju da se radi o savitljivom uređaju, već pre o sklopivom modelu koji se bazira na šarkama.

Izvor: BGR

Komentari

0 Dodaj komentar

Google gasi svoju Project Tango AR platformu

Xiaomi razvija Windows 10 PC sa Snapdragon čipom

10104
10105
10106
10107
10108
10109