Greška

Došlo je do greške.

Microsoft objavio redizajnirane emodžije u novom ažuriranju za Windows 11

23.11.2021 17:50 | 0 Software/Web
Microsoft objavio redizajnirane emodžije u novom ažuriranju za Windows 11

 

Microsoft ove nedelje donosi dugo očekivane emodžije u Fluent stilu u Windows 11, a takođe će objaviti opciono ažuriranje koje će se fokusirati na postojeće greške. Majkrosoft je ranije ove godine obećao set emodžija u 3D stilu, ali će kompanija doneti samo 2D emodžije na radnu površinu, dok će 3D set ostati ekskluzivan za nekoliko usluga.

Novi emodžiji na Windows 11 su potpuno prerađeni i svaki od njih dobio je potpuno novi dizajn. Microsoft takođe vraća Clippy, a novi set emodžija dolazi sa mnogo svetlijim i zasićenim bojama, a takođe su mnogo pojednostavljeni od svojih 3D varijanti javlja PocketNow.

Kako se ispostavilo, novi 3D emodžiji će ostati ekskluzivni za Team i Flipgrid, a Windows 11 cdobija samo 2D emodžije. Microsoft nam je još jednom pokazao koliko je nedosledan sa ažuriranjima i izgledom dizajna u svom operativnom sistemu i drugim uslugama.

 

MicrosoftWindowsoldvsnewemojis.png

 

Nažalost, nije jasno da li će predstavljeni 3D emodžiji ikada stići u javnu verziju operativnog sistema Windows 11, i da li ćemo ikada videti da ih koriste obični korisnici. Microsoft je redizajnirao ceo operativni sistem u Windows-u 11, a postoji mnogo 3D elemenata i vizuelnih dizajna koji bi novi set emodžija učinili veoma jedinstvenim i modernim na radnoj površini.

Kako trenutno stoje stvari, ako želite da koristite nove i poboljšane 2D emodžije na desktop mašinama, od vas će se tražiti da koristite Windows 11. Microsoft nije najavio ništa o novim emodžijima o tome da li će i kada da se pojave na starijim operativnim sistemima, a nemamo ni informacije da li će u bliskoj budućnosti stići do Windows 10 korisnika.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Android 11 na skoro četvrtini svih uređaja, ali nije najkorišćenija verzija Google-ovog OS-a

Pojavio se deo spiska linije prenosivih Samsung uređaja za sledeću godinu

10504
10505
10506
10507
10508
10509