Greška

Došlo je do greške.

Microsoft najavljuje funkcije koje uskoro stižu na Skype

28.09.2021 11:04 | 0 Software/Web
Microsoft najavljuje funkcije koje uskoro stižu na Skype


Microsoft je najavio pregršt novih funkcija za Skype, koje planira da ponudi u okviru servisa tokom narednih meseci. Skype postoji već duže vreme i osvežen je nekoliko puta kako bi bio u toku tehnologijama; ova ažuriranja su u velikoj meri zasnovana na tome da servis ostane relevantan u eri Zoom-a. Microsoft trenutno radi na dole navedenim funkcijama, ali nije objavljen datum njihove dostupnosti.

Najuočljivija promena u predstojećim ažuriranjima biće nova faza poziva. Ažurirana verzija će izgledati dobro bez obzira na temu koja se koristi. Video feed je takođe redizajn kako bi delovao prirodnije. Korisnici će, među ostalim učesnicima, videti i svoj feed kako bi se svi osećali povezanije.

Za korisnike koji više vole da budu u "audio-only" modu, predstojeća ažuriranja će biti dobra. Postojaće opcija za smanjenje broja učesnika koji koriste samo zvuk, a tu je i izbor prilagodljivih pozadina za audio pozivaoce kako bi ih učinili privlačnijima drugima.

skype2_9.jpg


Osim osvežene faze poziva, Microsoft je modernizovao i ostatak Skype-a. Zaglavlje za chat ima novi izgled sa taster gradijentima i grupnim avatarima, ikone u celoj aplikaciji koriste fluidan dizajn, a nove teme čine Skype klijent živopisnijim.

Microsoft je najavio i da će poboljšati podršku za Skype u svim veb pregledačima, tako da korisnici mogu da imaju odlično iskustvo bez obzira na softver koji koriste (sem ukoliko koristite Firefox, koji trenutno nije podržan niti Microsoft planira dodavanje podrške u ovom trenutku).

Na kraju, dve nove funkcije koje dolaze u Skype su TwinCam koji omogućava da iskoristite telefon koji funkcioniše kao druga kamera tokom video poziva i PSTN prevodilac koji omogućava da komunicirate onima koji govore drugi jezik na audio ili video pozivu. Kao što je ranije pomenuto, Microsoft nije naveo konkretne datume objave za svaku od ovih funkcija, ali se to očekuje uskoro.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Bloomberg: iPhone 14 serija će dobiti veći redizajn

Pojavili su se detalji o Galaxy Tab A8 10.5 (2021) modelu

10504
10505
10506
10507
10508
10509