Greška

Došlo je do greške.

Microsoft najavio nove tastature sa Office i emoji tasterima

14.10.2019 18:30 | 0 Hardver
Microsoft najavio nove tastature sa Office i emoji tasterima


Microsoft je predstavio nove tastature, koje karakterišu specifični Office i emoji tasteri. Dostupne su dve nove tastature - jedna sa ergonomskim dizajnom i druga sa Bluetooth podrškom i tanjim dizajnom.

Office taster na obe tastature će zameniti windows taster s desne strane, a služiće za pokretanje Office-a za Windows 10. Office taster se takođe može koristiti kao prečica za otvaranje Office aplikacija, kao što su Word (Office taster + W) ili Excel (Office taster + X).

Pored Office tastera, tu je i dodeljeni emoji taster. Kada se pritisne ovaj taster, pokreće se lista za izbor emotikona u okviru Windowsa 10. Nije moguće dodeliti specifičan taster za određeni emotikon ili kreirati prečice za emotikone.

Microsoft tvrdi da novi Ergonomic Keyboard model nudi udobnost kucanja tokom čitavog dana, uz pomoć podeljenog ergonomskog dizajna. Glavna karakteristika tastature je poboljšano odmorište za dlanove, prekriveno premijum materijalom, dodeljene prečice za Office 365, emotikone, search i kontrolu multimedijalnog sadržaja.

mic2_21.jpg


Bluetooth Keyboard, s druge strane, karakteriše značno skladniji dizajn. Ključne karakteristike ovog modela su Bluetooth konekcija i baterija koja traje do dve godine i isti navedeni tasteri za prečice.

Ergonomic Keyboard i Bluetooth Keyboard modeli će biti dostupni od 15. oktobra, po cenama od 60 i 50 dolara.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Pojavio se dizajn novih ikonica za Windows 10X

Huawei Enjoy 10 potvrđen za 19. oktobar

10203
10205
10206
10207
10208
10209