Greška

Došlo je do greške.

Microsoft i Adidas rade na patikama na temu Xbox-a

12.05.2021 17:50 | 0 Games
Microsoft i Adidas rade na patikama na temu Xbox-a

 

Sony već neko vreme sa Nikeom radi na patikama na temu PlayStation-a, a kompanije su nedavno sarađivale na nedavno najavljenim patikama PG5 dizajniranim u skladu sa estetikom i osećajem novog PlayStation-a 5. Pa, sada je vreme da se Microsoft i Adidas udruže kako bi uzvratili udarac direktnoj konkurenciji.

Prema Complex-u, kompanije sarađuju na novim Xbox patikama koje će kasnije tokom ove godine stići kao četiri različita para Xbox patika. Complex izveštava da su procureli dokumenti iz Adidasa nagovestili nedovršene patike dizajnirane sa izgledom i osećajem Xbox-a, sa crno / belim / neonsko zelenim bojama i naravno - Xbox logotipom na peti.

 

Povezana vest: PS5 patike – ako imate konzolu morate imati i obuću!

Rečeno nam je da prvi par Xbox patika očekujemo negde u junu 2021. godine, gde će stići kao deo promotivne verzije Adidasovog novog stila Forum Tech Boost. Kasnije u oktobru, lansiraće se dva nova para Adidas Forum Mid sa temom Xbox, dok će u novembru biti pokrenut još jedan par kao deo Forum Tech Boost linije.

Microsoft i Adidas navodno proizvode još više modela Xbox patika, s tim što će biti objavljene negde 2022. Kupujete ili ne?

Izvor: TweekTown

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


I dalje visoka potražnja za PlayStation 5 konzolama

AMD Zen3 EPYC procesori pokreću najbrži nacionalni superkompjuter Singapura

10404
10405
10406
10407
10408
10409