Greška

Došlo je do greške.

Microsoft Edge uskoro će ponuditi podrazumevanu integraciju za Office i Windows Search

03.05.2021 14:47 | 0 Software/Web
Microsoft Edge uskoro će ponuditi podrazumevanu integraciju za Office i Windows Search

 

Microsoftov pregledač Edge zasnovan na Chromium-u je iz dana u dan sve popularniji i to sa dobrim razlogom. Preglednik je dobio nekoliko novih funkcija tokom poslednjih nekoliko meseci, što je podstaklo mnoge korisnike da napuste Chrome na Windows i Android uređajima. Samo u poslednjih mesec dana, Microsoft je objavio mnoštvo novih funkcija pregledača, uključujući novi Kids Mode, ažurirani korisnički interfejs na Androidu, novi režim performansi i još mnogo toga. I čini se da se kompanija uskoro neće zaustaviti.

Nedavno je primećena nova funkcija u najnovijem izdanju Edge Canary (v. 92.0.873.0 za radnu površinu i 92.0.870 za Android) koja će korisnicima omogućiti neometanu razmenu kartica između Windows 10 i Android uređaja. Sada je Windows Latest uočio još dve funkcije bez dokumenata u istom izdanju. Prema nedavnom izveštaju iz publikacije, Microsoft Edge 92 takođe uključuje integrisani Office Viewer i Windows Search. Obe ove funkcije su u razvoju već nekoliko meseci, a prethodno smo na Canary kanalu primetili dokaze o integraciji Windows pretrage u Edge 91.

 

Pogledajte još: Microsoft Edge će uskoro omogućiti slanje tabova sa PC-a na Android

Kao što mu samo ime govori, Office Viewer u Microsoft Edge-u će korisnicima omogućiti da otvore Microsoft Word, Excel i PowerPoint dokumente direktno u pregledaču. Funkcija je kompatibilna sa Windows i macOS verzijama Edge, ali trenutno je u ranoj fazi razvoja.

Izvor: XDA-developers

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


WhatsApp testira alat za proveru audio poruka pre slanja, za Android i iOS

Sigurnosni istraživači detaljno opisuju tri nove Spectre ranjivosti za Intel i AMD procesore

10504
10505
10506
10507
10508
10509