Greška

Došlo je do greške.

Microsoft Edge će uskoro omogućiti slanje tabova sa PC-a na Android

30.04.2021 12:04 | 0 Software/Web
Microsoft Edge će uskoro omogućiti slanje tabova sa PC-a na Android


Jedna od funkcija koja krasi Google Chrome browser jeste mogućnost slanja stranica sa računara na telefon. Ovo je korisno ukoliko ste se našli na stranici koju ste čitali do polovine, a ostatak želite da nastavite da čitate na svom mobilnom uređaju. Sada izgleda da će Microsoft Edge omogućiti isto sa tabovima pregledača.

Prema izveštajima, Microsoft testira verziju Edge browsera gde korisnici mogu da pošalju tab pregledača sa Windows 10 PC-a na Android uređaj. Ovo će zahtevati da korisnik bude ulogovan na svoje Microsoft naloge na oba uređaja.

 

Pogledajte još: Microsoft Edge dobija mod koji optimizuje brzinu i performanse


Funkcija je zanimljiva i korisnicima bi mogla dati više razloga da Edge počnu da koriste kao svoj glavni internet pregledač. S druge strane, implementiranje ove funkcije ne predstavlja iznenađenje, jer nova verzija Edge-a je kreirana upotrebom Chromiuma, iste platforme na kojoj je izgrađen i Chrome. To znači da oba browsera dele slične funkcije i karakteristike.

Za sada nije poznato kada će nova funkcija postati distupna širem krugu korisnika. Trenutno je dostupna za najnoviji Edge Canary, koji je praktično beta verzija servisa.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Samsung Galaxy Tab A7 Lite se pojavio na TENAA listingu

Honor Play 5 će koristiti Dimensity 800U čipset i imaće podršku za 66W punjenje

10504
10505
10506
10507
10508
10509