Metal Gear Solid film je i dalje u produkciji

Film Metal Gear Solid je i dalje u fazi produkcije. Režiser Džordan Vogt-Roberts rekao je za Collider da je Metal Gear Solid najvažnija franšiza na planeti za njega

Film Metal Gear Solid je i dalje u fazi produkcije. Režiser Džordan Vogt-Roberts rekao je za Collider da je Metal Gear Solid najvažnija franšiza na planeti za njega. On je pohvalio kreaciju Hidea Kodžime rekavši da se radi o poslu koji je napravio genije. On je takođe rekao da se nedavno susreo sa Kodžimom i da je taj sastanak bio kao u snu. Što se tiče napretka na filmu Metal Gear Solid, on je rekao da trenutno radi na scenariju za film.
“To je intelektualna svojina za koju ću se svim silama boriti da proverim da li je urađena pravilno jer je to lako pokvariti, jer je vrlo lako za neki studio da isproba film i ode u lošem pravcu” poručio je on. Vogt-Roberts je dodao da je Metal Gear Solid donekle jedinstven po tome, jer za razliku od stripova u kojima tokom vremena imate na desetine pisaca, Metal Gear Solid ima samo Kodžimu.
Ipak, sve ovo nam deluje kao indikator da je Metal Gear Solid film još uvek u veoma ranoj fazi razvoja. Vogt-Roberts poručuje da će film biti sa PG-13 rejtingom i velikim budžetom, ili sa R rejtingom i malim budžetom.
Scenario za film Uncharted je završen
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi