Greška

Došlo je do greške.

MASTER XP u rad pušta svoju veb stranicu

17.02.2021 13:07 | 0 Software/Web
MASTER XP u rad pušta svoju veb stranicu

 

MASTER XP, novi ogranak Cooler Master-a, najavljuje pokretanje veb stranice www.masterxp.com, zajedno sa logotipom i identitetom brenda.


MASTER XP (eXPerience) kombinuje svet gamifikacije (korišćenje mehanike igara i njihova primena na drugim veb elementima radi povećanja angažmana korisnika), sa dva strateška fokusa: zabava i komunikacija, kako bi oživeo neke od najnezaboravnijih događaja igračkog iskustva.

U kontekstu neprestano rastućeg tržišnog okruženja generacije Z (generacija rođenih između 1997. i 2010. godine, takođe poznatih kao Zoomers), Master XP je posvećen konceptualnom rezultatu "brend + inovacija + obuzimajuće iskustvo", kako bi se stvorili bolji događaji i zanimljivi programi koji će privući više korisnika generacije Z.

xp2_1.jpg


Master XP takođe pruža marketinške usluge, od onlajn do oflajn, uz integraciju nove tehnologije, u kombinaciji sa zabavom i komunikacijom kako bi se stvorio maksimozovan ROI (povraćaj ulpženog).

Misija: Formiranje jake platforme za interakciju i angažovanje sa mladim generacijama integrisanjem različitih metoda gamifikacije.
Vizija: Stvaranje sveobuhvatnog komunikacionog kanala kroz zabavna i obuzimajuća igračka iskustva.

Master XP sarađuje sa partnerima na formulisanju i izgradnji novih industrijskih standarda i trudi se da postigne inovacije brenda, pruži imerzivno iskustvo sa fokusom na kupca.

xp3.jpg

Fontovi logotipa sajta su moderni i stabilni, što pojašnjava koncept MASTER XP brenda kao "energičan i razigran"; logotip će omogućiti fleksibilnu upotrebu i biće veoma prepoznatljiv u digitalnim medijima.

Pružajući potpuno odgovorno iskustvo, dizajn veb stranice je jasno usmeren ka kupcima i posetiocima omogućava da nauče i pronađu dragocene informacije o MASTER XP rešenjima kako bi maksimizirali ROI njihovih kompanija.

Izvor: Master XP

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Samsung sprema Galaxy Book Pro i Book Pro 360 sa OLED ekranima, 5G podrškom

Tokom 2020. je prodato više SSD-ova nego HDD-ova

10504
10505
10506
10507
10508
10509