Mass Effect: Andromeda je stigao, kakve su ocene kritike?

Najnoviji naslov u franšizi, Mass Effect: Andromeda koji će biti objavljen sutra, 21. marta, odvodi serijal u potpuno novu galaksiju sa novim lokacijama i novim ličnostima

Prošlo je već skoro pet godina od poslednjeg naslova iz Mas Effect franšize. Podsetićemo se, Mass Effect 3 je pokrenut 2013. godine sa mešovitim prijemom jer su fanovi bili razočarani načinom na koji je BioWare završio trilogiju. Najnoviji naslov u franšizi, Mass Effect: Andromeda koji će biti objavljen sutra 21. marta, odvodi serijal u potpuno novu galaksiju sa novim lokacijama i novim ličnostima koje treba istražiti.
Ipak, kritičar Skot Batervort kaže da misli da je misija samo do pola ispunjena. “Igra ima tonu sadržaja, ali kvalitet veoma varira” poručuje on, dok Gamespot daje igri veoma skromnih 6/10. Kako poručuju, svet i borba su sjajni, ali su misije znatno slabije. “Relativna snaga prve dve kategorije igre nije dovoljna da nadoknadi slabost treće” kaže se u opisu jednog od najvećih gejming sajtova, Gamespota. Pogledajmo kakve je ocene igre dobila na ostalim sajtovima:
Pogledajte prelepi 4K trejler za Mass Effect: Andromeda (video)
IGN 7,7/10
Game Informer 8/10
Polygon 7,5/10
PC Gamer 80/100
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi