Greška

Došlo je do greške.

Marshmallow nadogradnja za nove Samsung Galaxy telefone ima problema?

07.06.2016 17:08 | 0 Mobile
Marshmallow nadogradnja za nove Samsung Galaxy telefone ima problema?

U poslednje vreme pojavilo se više izveštaja koji govore o Galaxy S7, Galaxy S6, Galaxy Note 5 pa čak i Galaxy Note 4 telefonima. Ispostavilo se da su korisnici koji su ažurirali njihove telefone na Android Marshmallow operativni sistem po prvi put iskusili probleme koji se odnose na skener otiska prstiju i lozinke. Nakon nadogradnje, sistem ne prihvata loznike i skenove otiska prstiju.

Problem ne pogađa sve korisnike ali je dovoljno rasprostranjen. Najlakši način da izbegnete probleme jeste da isključite prijavljivanje lozinkom i skeniranjem otiska prstiju pre nadogradnje, ali takvo rešenje ne mogu da iskoriste korisnici koji su već izvršili nadogradnju. Ti korisnici mogu da odu na findmymobile.samsung.com, zaključaju i otključaju svoj telefon.

Veruje se da je ovaj problem uzrokovan šifrovanjem koje je podrazumevano uključeno kod telefona sa određenim specifikacijama. Počeli su da se pojavljuju izveštaji koji tvrde da se problem pojavljuje i kod drugih Android proizvođača, što i nije iznenađenje jer se odnosi više na Android nego na Samsungove telefone.

Test: Samsung Galaxy S7 i S7 edge (VIDEO)

Izvor: Sammobile

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Apple priznao probleme sa zamrzavanjem 13-inčnog Retina MacBook Pro laptopa

FIFA 17 stiže 27. septembra (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109