Greška

Došlo je do greške.

Mark Zakerberg dobija počasnu diplomu Harvarda

09.03.2017 11:03 | 0 Biznis IT
Mark Zakerberg dobija počasnu diplomu Harvarda

Sigurno ste već više puta čuli priče o manjem broju onih koji su napustili fakultet i nakon toga napravili veliku uspeh u životu. Bil Gejts će svakako mnogima prvi pasti na pamet, jer je on napustio Harvard 1975. godine kako bi osnovao Microsoft i potom napravio neverovatne stvari na čelu ovog IT giganta. Stiv Džobs je takođe napustio fakultet, kao i Mark Zakerberg.

Međutim, uprkos tome što je napustio fakultet u drugoj godini, Zakerberg će ove godine dobiti diplomu Harvarda. Harvard je potvrdio da će osnivač i direktor Facebook-a Mark Zakerberg dobiti počasnu diplomu i počasni doktorat. On će održati govor pred studentima i nakon toga dobiti diplomu. Predsednica Harvarda je ovom prilikom poručila da je malo izuma koji se mogu takmičiti sa Facebook-om i malo individualaca koji se mogu porediti sa Zakerbergom.

Ovde ćemo citirati Ubergizmo koji kaže da je "sve to veoma lepo, ali nemojte misliti da će se desiti i vama ako napustite fakultet", jer je po svemu sudeći preduslov za tako nešto da osnujete kompaniju vrednu milijarde dolara. Zakerberg je sve to otkrio na prilično čudan način. Postavio je video na svojoj Facebook stranici na kojoj je pored njega takođe njegov kolega koji je napustio Harvard, Bil Gejts, dok Zakerberu "stiže" poziv sa Harvarda na iPhone telefonu.

Facebook angažovao bivšeg MTV rukovodioca

Izvor: Ubergizmo

Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Pregovori nisu uspeli: LinkedIn i dalje zabranjen u Rusiji

Firefox 52 je poslednja verzija za Windows XP i Vistu

10604
10605
10606
10607
10608
10609