Maradona i Konami postigli sporazum

Nakon što je legendardni Dijego Maradona u martu zapretio da će tužiti Konami, dve strane su ipak postigle sporazum, naveo je El Eco.

Nakon što je legendardni Dijego Maradona u martu zapretio da će tužiti Konami, dve strane su ipak postigle sporazum, naveo je El Eco. Maradona je optužio izdavača da koristi njegovu ličnost bez dozvole u igri PES 2017, što je tvrdnja koju je Konami demantovao, rekavši da njihova kompanija koristi igrača na odgovarajući način sa osnovnom dozvolom u okviru ugovora. Sada je Konami navodno platio neobjavljenu sumu bivšoj fudbalskoj zvezdi kako bi se izbegao dalji sukob.
U sklopu dogovora predviđeno je da će Argentinac promovisati PES u naredne tri godine kao zvanični ambasador. Navodno je predsednik kompanije Konami otputovao lično u Argentinu kako bi se rešio spor. Sa svoje strane, Maradona je obećao da će donirati nešto novca za razvoj fudbalskih objekata u svojoj zemlji.
Oculus i EA neće doći na E3 2017
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi