Greška

Došlo je do greške.

Maneater besplatan na Epic Games Store

10.06.2022 12:49 | 0 Games
Maneater besplatan na Epic Games Store

 

Nekada ste igrali kao Ecco the Dolphin na Sega Mega Drive konzolama, a sada možete biti u ulozi osvetoljubive ajkule koja želi da vrati milo za drago svim onima koji su se o nju ogrešili. Kako? Tako što možete preuzeti novu besplatnu video igru sa Epic Games Store – Maneater.

Premisa

Maneater je neka verzija RPG video igre u kojoj vodite, ni manje ni više, nego ajkulu koja želi da se osveti ljudima koji su je osakatili kada je bila beba ajkula i ubili njenu majku. Glavni neprijatelj je ribar imena Skejli (Ljušturasti) Pit.

Ne treba zaboraviti ni prisustvo naratora koji neretko oplemenjuje video igru dovitljivim i zanimljivim komentarima vezanim ili za misije ili za trenutna dešavanja na ekranu.

Maneater1.jpg

Gejmplej

Igru počinjete kao mlada bik (zambezi) ajkula na putu osvete. U početku imate nekoliko osnovnih napada, poput zaletanja, udaranja neprijatelja repom kako biste ih ošamutili ili izletanja iz vode kako biste napali osobe na kopnu ili u čamcu.

Ovo je video igra otvorenog tipa sa mapom, lokacijama za istraživanje, misijama i zadacima koje treba da završite, a sve u cilju rasta i unapređivanja vaših napada i karakteristika pred finalnu borbu sa Ljušturastim Pitom.

Maneater vam pruža mogućnost da rastete konzumiranjem nutrijenata dostupnih širom vodenih prostranstava kojima gospodarite. Vremenom, evoluiraćete u odraslu mega ajkulu. Pored toga, možete unapređivati oklop vaše ajkule kroz nadogradnju eksternih koštanih segmenata, dodavanjem elektromagnetnih šiljaka na vaše telo, i mnogo drugih stvari.

Maneater3.jpg

Vredi li vremena?

Bezumna zabava je najbolji opis koji možemo dati video igri Maneater. Gejmplej je zanimljiv iako ne preterano razrađen, osećaj prilikom unošenja haosa u podvodni i kopneni svet odličan, a priča kao priča petparačka. Međutim, što je džabe i Bogu je drago, pa ništa ne gubite ukoliko potrošite par sati na Maneater. Makar ćete iskusiti kako izgleda igrati GTA pod vodom.

Igru na Epic Games prodavici možete preuzeti na ovom linku.

7 stvari koje verovatno ne znate da Chrome može da uradi

Kvantni čip za 5 sekundi obavlja operacije koje bi trajale 9.000 godina na današnjim računarima

10404
10405
10406
10407
10408
10409