Greška

Došlo je do greške.

Maksimalno iskoristite Quick View displej Motorole Razr sa Androidom 10

12.05.2020 20:10 | 0 Mobile
Maksimalno iskoristite Quick View displej Motorole Razr sa Androidom 10


Saopštenje za javnost

Inovativni hardver modela Motorola Razr pokrenuo je novu eru smartfona i našao se na samom čelu revolucije koju čine telefoni sa savitljivim ekranima. Međutim, hardver nije jedino polje fokusa – znamo da softver može da donese neograničene prednosti novoj formi. Zato smo stvorili vrhunsko i potpuno novo iskustvo korišćenja softvera zahvaljujući jedinstvenom Quick View displeju i tako doneli revolucionarne načine na koje možete da koristite svoj telefon.

Vlasnici modela Razr vole njegovu svestranost, korisnost i mogućnost da ih uvek drži u centru dešavanja. Nova nadogradnja na Android 10 značajno poboljšava i proširuje mogućnosti Quick View displeja i pruža neuporedivo iskustvo korišćenja koje je osmišljeno na osnovu potreba korisnika.

razr2_5.jpg


Brže opcije za vaše najdraže kontakte

Sada možete da pozovete drage osobe bez otvaranja telefona – samo pređite dlanom na levu stranu preko Quick View displeja kako biste videli svoje omiljene kontakte. Biti u kontaktu sa nekim je sada lakše nego ikada pre jer možete da čitate, i odgovarate na poruke sa najpopularnijih aplikacija za slanje poruka uz pomoć nove Smart Reply funkcije i Quick View tastature.

Novi načini za pravljenje selfija
Proširili smo funkcije prednje kamere modela Razr kako bismo vam pružili nove načine da pravite selfije kada je telefon preklopljen, uključujući tu i nove kamera modove kao što su Group Selfie, Portrait Mode, Spot Color i mnogi drugi. Pristupanje vašoj kameri udaljeno je samo jedan pokret dlanom. Kada je Razr preklopljen i otključan, pokrenite kameru tako što ćete dlanom preći preko ekrana na desnu stranu, ili iskoristite Quick Capture opciju koja će aktivirati prednju kameru jednim pokretom zgloba.

razr3_3.jpg


Više aplikacija koje su nadohvat vaših prstiju

Sa Androidom 10 donosimo još više funkcionalnosti i veću kompatibilnost sa aplikacijama koje koristite najviše. Sada možete da pristupite korak-po-korak navigaciji Google mapa i muzičkim plejerima vaših omiljenih aplikacija kao što su Spotify, YouTube Music i Pandora preko Quick View displeja. A kada pričamo o novim opcijama, Quick View displej takođe možete da koristite kako biste iskazali svoj lični stil uz pomoć novih tema.

Već smo postavili lestvicu kada su u pitanju displeji na uređajima sa savitljivim ekranima, ali sada je podižemo još više. Dok pomeramo granice inovacija kod savitljivih uređaja, nastavićemo da se fokusiramo i poboljšavamo iskustvo koje donosi Quick View displej kako bismo vam pružili najintuitivnije i što savršenije iskustvo korišćenja.

Globalna nadogradnja na Android 10 počinje da stiže na sve Motorola Razr telefone od 11. maja.

Izvor: Motorola

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Poco F2 Pro predstavljen!

Testirali smo Acer Swift 3 - N17W7 (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109