Greška

Došlo je do greške.

MagSafe punjač može da puni Galaxy Z Fold2, Pixel 5

21.10.2020 12:15 | 0 Mobile
MagSafe punjač može da puni Galaxy Z Fold2, Pixel 5


Jedna od najzanimljivijih karakteristika Apple-ove iPhone 12 serije, jeste novi MagSafe ekosistem dodataka i opreme. Svi novi iPhone modeli imaju magnetni prsten oko slota za bežično punjene na poleđini, koji se može prikačiti na različite dodatke - od novčanika do bežičnih padova za punjenje.

MagSafe punjač je Apple-ov prvi pokušaj na polju bežičnog punjenja za iPhone, nakon AirPower fijaska. Međutim, sada je otkriveno da MagSafe bez problema radi i na nekim telefonima koji ne spadaju u Apple ekosistem. S obzirom na to da MagSafe punjač radi na Qi interfejsu, bilo koji uređaj koji koristi ovu tehnologiju može da se napaja na ovaj način, teoretski.

magsafe2.jpg


Max Weinbach je testirao Samsung Galaxy Z Fold2, koji ima sopstveni sistem magneta i otkrio je da sasvim solidno radi uz MagSafe punjač. On ističe da fleksibilni teelfon ostaje prikačen za novi MagSafe, mada ga je moguće otkačiti ukoliko se jače protrese. Nisu objavljene brzine punjenja, ali se pretpostavlja da je u pitanju 7.5W, jer se ističe da samo iPhone 12 modeli ostvaruju promovisane 15W brzine.


Novi Google Pixel 5 je takođe testiran uz MagSafe punjač u videu i takođe se dobro pokazao. Znamo da je Google implementirao plastični okrugli otvor na aluminijumskom kućištu Pixel 5 modela, specijalno za bežično punjenje zbog čega se veruje da radi dobro i uz MagSafe.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Nagrađivana aplikacija Moovit dostupna na Huawei AppGallery

Testirali smo Honor Watch GS Pro (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109