Mafia II demo postao dostupan

Kao što je i obećao, 2K Games je izbacio demo za igru Mafia II koji je dostupan na svim platformama, odnosno PC, PS3 i Xbox 360. Demo težek nešto više od jednog gigabajta je vremenski ograničen na 10 minuta slobodnog tumaranja jednim predgrađem Empire City metropole, a tu je i poznata misija sa destilerijo

Kao što je i obećao, 2K Games je izbacio demo za igru Mafia II koji je dostupan na svim platformama, odnosno PC, PS3 i Xbox 360. Demo težek nešto više od jednog gigabajta je vremenski ograničen na 10 minuta slobodnog tumaranja jednim predgrađem Empire City metropole, a tu je i poznata misija sa destilerijom alkohola, deonica koju je 2K Games u više navrata koristio za demonstraciju igre. Ako imate pristojnu Nvidia GeForce kartu sa podrškom za PhysX, a želite da uživate u njegovim mogućnostima implementiranim u igru, predlažemo da nakon instalacije Steam verzije demoa, deinstalirate PhysX softver koji se instalirao zajedno sa demoom, a zatim ga ponovo instalirate pokretanjem fajla “PhysX_10.05.12_9.10.0512_SystemSoftware” iz vašeg Steam foldera pod “steamappscommonmafia ii – public demo3rd.” Za punu verziju igre moraćete da se strpite do 27. avgusta.
 

Izvor: Steam

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi