Mad Catz predstavio par Tournament Edition gejming periferija

Mad Catz je predstavio dva nova proizvoda u njihovoj Tournament Edition seriji gejming proizvoda, S.T.R.I.K.E. TE mehaničku tastaturu i M.M.O. TE gejming miš.

Kompanija Mad Catz predstavila je dva nova proizvoda u njihovoj Tournament Edition seriji gejming proizvoda, S.T.R.I.K.E. TE mehaničku tastaturu i M.M.O. TE gejming miš. Oba proizvoda će biti u prodaji 30. septembra a već sada mogu da se poruče po ceni od 128 dolara za tastaturu odnosno 68 dolara za miš. S.T.R.I.K.E. TE tastatura dolazi uz Anti-Ghosting tehnologiju kao i 128 programabilnih makro tastera. Tastatura se takođe može pohvaliti jednostavnim makro programiranjem, omogućavajući korisnicima da prevuku i puste komande na programabilne tastere. Tastatura takođe obezbeđuje multi-zone osveteljene tastere tako da korisnici mogu vizuelno da definišu posebne oblasti kao što su WASD tasteri i slično. Što se tiče Tournament Edition M.M.O. gejming miša, ova periferija ima opseg DPI-a od 100 do 8200 što može biti promenjeno u letu. Miš ima ubrzanje od 50G, dinamičku stopu od 1000 Hz kao i brzinu praćenja od 6m/sec. Prema kompaniji Mad Catz, novi miš sadrži Laser Doppler senzor koji automatski detektuje podlogu. Pored toga, on ima 12 programabilnih makro tastera sa leve strane, što nam govori da je namenjen samo za desnoruke.
Izvor: Tomshardware

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi