Mad Catz bankrotirao

U razočaravajućem, ali ne i iznenađujućem toku stvari, kompanija Mad Catz Interactive objavila je da je pokrenula postupak za bankrotstvo

U razočaravajućem, ali ne i iznenađujućem toku stvari, kompanija Mad Catz Interactive objavila je da je pokrenula postupak za bankrotstvo. Mad Catz Interactive je matična kompanija proizvođača opreme za video igre Mad Catz, kao i audio kompanije Tritton.
Kompanija je sama podnela zahtev za bankrotstvom, a svi direktori i službenici su podneli ostavke. Njihova ćerka kompanija Mad Catz, koju svi znamo po gejmpadovima, tastaturama, miševima i drugom priboru za video igre, prestala je sa radom i podnela chapter 7 zahtev za bankrotstvom. Sudbina Trittona nije objavljena u saopštenju, ali se očekuje da sve ćerke kompanije Mad Catz Interactive budu likvidirane.
Mad Catz je za sobom imao teških nekoliko godina, a kompanija je u 2015. godini poručila da postoje ozbiljne sumnje da će biti u stanju da nastave sa radom zbog neizvesnosti oko učinka koji bi mogao da ostvari Rock Band 4 u koga su mnogo uložili. Nakon toga je usledio period restruktuiranja, ali je očigledno da kompanija nije mogla da nastavi sa radom.
Samsung upravo kompletirao najveću akviziciju
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi