MacBook Pro prodavaniji od svakog konkurentskog laptopa za samo pet dana

U kratkom vremenskom periodu od svega pet dana, Apple je prodao više MacBook Pro laptopova nego što je Dell prodao XPS 13 i XPS 15 modela za deset meseci

Dugoočekivano osvežavanje MacBook Pro laptopova naišlo je na ne baš sjajne reakcije Mac zajednice, ali izgleda da će se gigant iz Kupertina ipak poslednji smejati. Na takav zaključak nas navodi najnoviji izveštaj koji sugeriše da je Apple-ov uređaj prodavaniji od svih konkurentskih. U kratkom vremenskom periodu od svega pet dana, Apple je prodao više MacBook Pro laptopova nego što je Dell prodao XPS 13 i XPS 15 modela za punih deset meseci, navodi analitičarska kompanija Slice Intelligence. Takođe, prodato je četiri puta više laptopova nego Microsoft Surface Book modela.
Osveženi MacBook Pro i dalje zaostaje za ultraprenosivim MacBook modelima od 12 inča kada je u pitanju ukupan broj prodatih primeraka, ali je ipak taj model u prodaji već 18 meseci. Slice Intelligence dalje procenjuje da ako Apple nastavi i dalje da prodaje novu generaciju flagship laptopova istim tempom, novi MacBook Pro će nadmašiti prodaju 12-inčnog modela već u prvoj nedelji prodaje. Slice Intelligence je sakupio podatke sa e-priznanica 4,4 miliona kupaca, samo uzevši u obzir online prodaju u SAD, a iako podaci nisu u potpunosti tačni, predstavljaju pouzdan pokazatelj dobre prodaje novog laptopa.
Samsung je snabdevač OLED Touch Bara za nove Apple MacBook Pro laptopove
Izvor: TheNextWeb
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi