Greška

Došlo je do greške.

Logitechove najnovije slušalice su sertifikovane za Zoom, Microsoft Teams i Google Meet

03.08.2021 17:21 | 0 Mobile
Logitechove najnovije slušalice su sertifikovane za Zoom, Microsoft Teams i Google Meet


Logitech je predstavio nove bežične, ali i slušalice sa kablom, sa nekim jedinstvenim funkcijama a namenjene su poslovnim i profesionalnim korisnicima.

Glavni proizvod su Zone True Wireless Earbuds, za koje Logitech tvrdi da su prve slušalice sertifikovane od strane tri najveće platforme za video konferencije: Zoom, Google Meet i Microsoft Teams. Još jedna jedinstvena funkcija je i podrška za Logitechov bežični USB prijemnik, a tu je i Bluetooth podrška. Ti znači da će raditi uz gotovo svaki telefon ili PC, a omogućiće i lako prebacivanje između uređaja.

Bežične slušalice stižu uz ANC (aktivno utišavanje buke) i mikrofon koji utišava pozadinske zvuke. Zone True Wireless Earbuds karakteriše stilizovan izgled, a Logitech obećava i dvostruko duži radni vek baterije u odnosu na vodeće potrošačke uređaje.

logi2_5.jpg

Uz pomenuti model, Logitech je predstavio i Zone Wired Earbuds, za profesionalce i timove koji žele profesionalnu plug-and-play opciju. Sa mobilnim uređajem ili računarom se povezuju preko USB-C, USB-A i 3.5mm konektora.

Zone True Wireless Earbuds će biti dostupne po ceni od 299 dolara, dok će Zone Wired Earbuds imati cenu od 99 dolara. Globalno će se u prodaji naći od jeseni.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Pojavili su se mogući nazivi budućih Nokia uređaja

Realme je predstavio svoj MagDart ekosistem, sa punjačima, power bank i drugim uređajima

10104
10105
10106
10107
10108
10109