Greška

Došlo je do greške.

Logitech Zone slušalice su dizajnirane za otvorene kancelarije

08.04.2019 10:21 | 0 Hardver
Logitech Zone slušalice su dizajnirane za otvorene kancelarije


Logitech je zvanično predstavio svoju Zone seriju slušalica, koje su dizajnirane za prostor kancelarija otvorenog tipa, a kreirane su kako bi se suočile sa problemima koji su uobičajeni u ovakvim radnim okruženjima.

U oblastima gde potencijalno postoji veliki broj ljudi koji razgovaraju u istom trenutku, utišavanje buke je očigledno rešenje. Zone slušalice uključuju i aktivno i pasivno utišavanje pozadinskog zvuka, a opcija se uključuje preko tastera u dnu slušalica. Pasivno utišavanje buke se postiže preko načina na koji su kapice slušalica nameštene preko uha korisnika.

Još jedan problem, sa kojim se radnici u otvorenom okruženju suočevaju, jeste udobnost, a Logitech Zone slušalice rešavaju i ovaj problem. Slušalice imaju udobne kapice, kreirane od mekanog materijala nalik na kožu i silikonski ram. Radni vek baterije je 15 sati, odnosno 14 sati sa aktiviranom opcijom suzbijanja buke.

logitech2_22.jpg


Zone slušalice su takođe dizajnirane kako bi radile i na računarima i na mobilnim uređajima. Na telefon se povezuju preko Bluetootha, na PC preko Bluetootha ili USB-a. Easy-Switch tehnologija pomaže u lakom prebacivanju između uređaja.

Slušalice takođe podržavaju i Qi wireless punjenje, a sklopivi dizajn im omogućava da se postave na bilo koji bežični punjač.

Logitech je predstavio dva modela slušalica - Zone Wireless i Zone Wireless Plus, koje će se u prodaji naći u toku aprila po cenama od 200 i 250 dolara.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Honor 20 Pro sa Sony IMX600 senzorom u pripremi

Lenovo Z6 Pro sa Snapdragon 855 čipom stiže tokom aprila

10203
10205
10206
10207
10208
10209