Logitech ultratanka Folio tastatura za Samsung Galaxy Tab

Logitech sprema novu ultra-tanku tastaturu za tablete iz Folio serije. Ovog puta je namenjena Samsungovom Galaxy Tab 4 10.1 modelu.

Kompanija Logitech je danas najavila proširenje linije svojih dodatka za tablete predstavljanjem nove Logitech ultratanke Folio tastature za Samsung Galaxy Tab 4 10.1. Logitech Ultrathin Keyboard Folio kombinuje tanku i laganu zaštitnu navlaku s ugrađenom bluetooth tastaturom i dobro raspoređenim dugmićima za prepoznatljivo, brzo i tačno tipkanje na tabletima kao i Android prečicama za udobno i precizno kucanje. Da biste poboljšali svoje aktivnosti na Samsung Galaxy Tab 4 10.1., ultratanka tastatura se, takođe, može postaviti u vertikalnu poziciju za brzo kucanje ili položenu u kojoj se tastatura nalazi pozadi, za surfovanje po internetu.
SecureLock sistem dodatno će štiti vaš Samsung Galaxy Tab 4 10.1. dok se nalazi u zaštitnoj navlaci s tim da je tablet vrlo jednostavno umetnuti ili izvaditi iz nje. Zaštitna navlaka s tastaturom je napravljena od vodootpornog i trajnog materijala kako bi se prednja i zadnja strana vašeg tableta zaštitile od iznenadnih udaraca i grebanja ili slučajnog prolivanja. Očekuje se da će Logitech Ultrathin Keyboard Folio za Samsung Galaxy Tab 4 10.1 biti dostupna u maju 2014. godine po ceni od 100 evra.
Izvor: Logitech

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi