Logitech razvija igru

Kompanija Logitech će nakon dugo godina objava pribora za računare, pokušati da se oproba i u gejmerskim vodama i donese jednu 2D igru.

Elektronski gigant Logitech, najpoznatiji po svojoj liniji periferija za PC, ulazi u za njih novu teritoriju. Ova kompanija je juče pokrenula ambicioznu novu inicijativu nazvanu “Together We Game”, prvi zajednički projekat te vrste između Logitech-a i gejmera, u kojoj će u ovu kompaniju stizati ideje od igrača koje bi potom mogle biti implentirane u igre. Fanovi ipak nemaju potpunu kontrolu nad onim šta će igra biti na kraju krajeva, jer je Logitech već odlučio da to bude 2D tower defense naslov. Ostalo, u šta spadaju tema, okruženje, karakteri i oružja, je na gejmerima da odluče. Konačna, igriva verzija se očekuje negde za pet meseci i biće besplatna na Steamu za PC kao i putem iTunes-a za iOS uređaje, navodi USA Today. Oni poručuju da su izabrali ovakvu igru pre nego 3D FPS, jer je “Together We Game” samo eksperiment i kompanija nema neograničen budžet za njega.

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi