Greška

Došlo je do greške.

Logitech predstavlja MX Sound Bluetooth zvučnike

01.09.2017 09:58 | 0 Hardver
Logitech predstavlja MX Sound Bluetooth zvučnike

Saopštenje za javnost

Logitech je predstavio Logitech MX Sound, vrhunske Bluetooth zvučnike superiornog zvuka i elegantnog dizajna. Ovi zvučnici transformišu audio iskustvo na vašem stolu pomoću vrhunskih zvučničkih jedinica i portova za muziku, filmove i video zapise sa zadnje strane. Kontrole s pozadinskim osvetljenjem koje se aktiviraju pokretom omogućavaju jednostavno prilagođavanje glasnoće i uparivanje s Bluetooth uređajima.

„Sa MX Soundom sada možete imati neverovatan zvuk u proizvodu koji se dizajnom sjajno uklapa u vrhunsko desktop okruženje", izjavio je Philippe Depallens, potpredsednik i generalni direktor divizije Logitech Audio. „Ovaj zvučnik dizajniran je za izuzetna iskustva, bez obzira da li reprodukujete muziku s računara, pametnog telefona ili tableta".

logi2_3.jpg


Kontrolni tasteri s pozadinskim osvetljenjem olakšavaju prilagođavanje glasnoće ili uparivanje s Bluetooth uređajima. Stand-by način rada automatski se aktivira nakon 20 minuta neaktivnosti, čime se štedi energija. Uz naglašene srebrne krugove presvučene najkvalitetnijom tkaninom, elegantan dizajn MX Sounda sjajno se uklapa uz ostale vrhunske stone dodatke Logitecha kao što su Logitech Spotlight Presentation Remote i Logitech MX Master 2S.

Cena i dostupnost
Logitech MX Sound očekuje se u maloprodaji od oktobra po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99,99 evra.

Izvor: Logitech

Komentari

0 Dodaj komentar

IFA 2017: Sony donosi i Xperia XZ1 Compact telefon

AMD lansirao Ryzen Threadripper 1900X procesor

10203
10205
10206
10207
10208
10209