Logitech predstavlja MeetUp konferencijsku kameru za manje prostorije

Logitech je predstavio novu konferencijsku kameru namenjenu manjim konferencijskim dvoranama i sobama za sastanke

Saopštenje za javnost
Logitech je predstavio novu konferencijsku kameru namenjenu manjim konferencijskim dvoranama i sobama za sastanke. Logitech MeetUp opremljena je 4K optikom i širokougaonim objektivom, i čini svaku poziciju u prostoriji vidljivom. Integrisani zvuk osigurava odličan audio kvalitet.
“Naše konferencijske kamere menjaju način na koji timovi sarađuju, otvarajući nove mogućnosti i eliminišući granice. Kompatibilne su sa bilo kojom video konferencijskom aplikacijom, uključujući i one koje već koristite. Pomoću dvostrukih višesmernih zvučnika i širokougaonog objektiva, svako u prostoriji može lako da se vidi i čuje,” rekao je Scott Wharton, potpredsednik i generalni menadžer Logitech Video Collaboration jedinice. „Osmišljene i razvijene za profesionalnu saradnju, Logitech konferencijske kamere imaju poslovne sertifikate, nagrađivani dizajn, napredne funkcije i pouzdane karakteristike. One su pravi izbor za vaš posao.”
Širokougaoni objektivi i jedinstveno ozvučenjeLogitech MeetUp donosi izvanredan kvalitet video zapisa za manje konferencijske dvorane. 4K senzor i Logitech objektiv omogućavaju veću jasnoću, kao i brzo preusmeravanje, a omogućavaju i komunikaciju sa do osam osoba. Integrisani zvuk optimiziran je za akustiku prostorije, pružajući izuzetan zvuk i u malim prostorima. Trosmerni mikrofoni i prilagođeni zvučnik omogućavaju sjajan zvuk u skladu s izgledom. Uz dodatne mikrofone možete domet zvuka proširiti na do 4,2 metra.
logi2_2.jpg
Projektovana za sastankeMale konferencijske dvorane sve su popularnije, a MeetUp je stvorena baš za njih. Jednostavno je uključite pomoću USB priključka i koristite bilo koju aplikaciju za video konferenciju i Cloud uslugu. Omogućava izvrsnu rezoluciju, uravnotežene boje i sjajan zvuk. Dolazi s uključenim zidnim nosačem kompaktnog dizajna. Naša besplatna mobilna aplikacija (dostupna na servisima Google Play i iTunes) pretvara vaš smartphone ili tablet u daljinski upravljač za MeetUp.
Za svaku prostorijuSerija Logitech konferencijskih kamera nudi visok kvalitet slike i zvuka za rad s programom za video konferencije po izboru. Logitech® ConferenceCams donose kristalno čist zvuk i oštar video zapis, tako da svaki prostor može postati idealno mesto za sastanak, od manjih do srednjih i velikih konferencijskih prostorija. Uz ovaj proizvod, Logitech omogućava video sastanke koji gotovo da mogu zameniti lični kontakt.
Cena i dostupnostOčekuje se da će MeetUp konferencijska kamera biti dostupna u maloprodaji od juna 2017. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 1099 evra.
Izvor: Logitech

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi