Greška

Došlo je do greške.

Logitech osvojio rekordnih devet IDA 2016 nagrada

07.06.2017 19:13 | 0 Biznis IT
Logitech osvojio rekordnih devet IDA 2016 nagrada

Saopštenje za javnost
 
Logitech je osvojio devet Međunarodnih nagrada za dizajn (International Design Awards – IDA), što je najviše do sada osvojenih nagrada u jednoj godini. IDA je prepoznala Logitechov dizajn proizvoda u nekoliko kategorija, uključujući smart home, video collaboration, gaming i pakovanje proizvoda. Ovogodišnje nagrade uključuju zlatne, srebrne i bronzane nagrade, a uz to se obeležava treća godišnjica otkako je IDA prepoznala Logitech proizvode kao vrhunski dizajnirane.
 
2016. Logitech nagrade uključuju,
Zlatnu nagradu za:
Logitech Circle

Srebrnu nagradu za:
Logitech Spotlight Presentation Remote
Logitech BRIO 4K Pro Webcam
Logitech G Pro Gaming Mouse
Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard
Logitech POP Home Switch
Logitech BASE

briopictogram.jpg

Bronzanu nagradu za:
Logitech M720 Triathlon Mouse
Logitech pakovanja proizvoda
 
"Čast mi je da primim ove međunarodne nagrade, koje su potvrda da smo prepoznati po prvoklasnom dizajnu koji pomno razvijamo", izjavio je Alastair Curtis, generalni direktor dizajna u Logitechu. "Svaki tim u Logitechu koncentrisan je na krajnjeg korisnika, a naš pristup dizajnu vodi tu posvećenost izvanrednim rezultatima".

triathlonmouse.jpg

"Stvarno sam ponosan na napredak koji smo postigli u integrisanom dizajnu na svim područjima", izjavio je Bracken Darrell, predsednik i izvršni direktor Logitecha. "Ove međunarodne nagrade samo su potvrda da idemo u dobrom smeru. Circle Camera i Pop Home Switch i za nas pretstavljau potpuno nove kategorije proizvoda. Spotlight prezenter reintegracija je unutar jedne od naših postojećih kategorija, dok su BRIO 4K Webcam i K780 Multi-Device tastatura inovacije u postojećim kategorijama. Dizajn je uvek u središtu svake od tih inovacija."
 
Svake godine International Design Awards odaje priznanje vizionarima dizajna i otkriva nove talente u arhitekturi, enterijeru, grafičkom i modnom dizajnu kao i dizajnu proizvoda. Ove godine, IDA žiri pregledao je 1.000 prijava iz 52 zemlje i izabrao pobednike na osnovu dizajna, kreativnosti, upotrebljivosti i inovativnosti.

Izvor: Logitech

Komentari

0 Dodaj komentar

AMD i Nvidia rade na specijalnim grafičkim kartama za rudarenje kriptovaluta?

Chrome 59 za Android sada brže učitava stranice

10604
10605
10606
10607
10608
10609