Greška

Došlo je do greške.

Logitech kupuje Blue Microphones za 117 miliona dolara

31.07.2018 15:49 | 0 Biznis IT
Logitech kupuje Blue Microphones za 117 miliona dolara


Logitech namerava da obavi veliku kupovinu, kako bi osigurao svoju poziciju u domenu snimanja zvuka u najvišem segmentu. Logitech je objavio planove o kupovini kompanije Blue Microphones za 117 miliona dolara u gotovini.

Transakcija će rezultirati time da se Blue, poznat po svojim veoma popularnim USB mikrofonima Snowball i Yeti, pridružuje postojećem Logitechovom portfoliju brendova. Pored Logitecha i Logitecha G, kompanija ima i druge poznate linije, kao što su Astro Gaming, Jaybird i Ultimate Ears.


Pogledajte još: Test: Logitech G560 2.1 gejming zvučnici


"Za Logitech ovo je nova oblast. Ali u isto vreme i nije novina. Gejmeri već koriste naše Logitech G veb kamere za streaming igara. Ljudi obavljaju video pozive sa prijateljima i familijom uz pomoć Logitecha svakoga dana. A u poslovanju, naša audio i video rešenja su prisutna svaki put kada se video sastanak održava u kancelariji. Udruživanje sa kompanijom Blue i njihovom linijom mikrofona je logičan korak unapred", ističu iz kompanije Logitech.

Blue Microphones je osnovan 1995. godine, a kompanija prodaje mikrofone u rasponu od 60 dolara do 4000 dolara. Kompanijine mikrofone koriste podkasteri, muzičari, streameri igara i svi drugi kojima je potreban kvalitetan zvuk.

Izvor: The Verge

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Call of Duty: Black Ops 4 multiplejer beta trejler (video)

TENAA potvrđuje specifikacije Motorola One telefona

10604
10605
10606
10607
10608
10609