Logitech kupio Saitek

Kompanija koja proizvodi periferije za računare, Logitech, objavila je da je kupila proizvođača gejming periferija Saitek od kompanije MadCatz.

Kompanija koja proizvodi periferije za računare, Logitech, objavila je da je kupila proizvođača gejming periferija Saitek od kompanije MadCatz. Logitech je MadCatz-u platio 13 miliona dolara u kešu za ovu akviziciju. Uješ Desai šef Logitech-ovog brenda gejming periferija Logitech G, rekao je da bi ova akvizicija trebalo da poveća vrstu gejming periferija u kojoj će se Saitek specijalizovati, kao što su bile palice za simulacije letenja i prilagođeni volani za simulacije vožnje.
Desai je takođe naglasio da bi Logitech G mogao da napravi veliki iskorak u VR prostor. Tokom proteklih nekoliko godina, proizvodna linija Saiteka je bila povećana ka konkretnim igrama, čime su ciljali tačno određena tržišta. Logitech G je sa druge strane pravio gejming uređaje za mase. Logitech bi mogao da iskoristi Saitek za kreiranje uređaja za VR igre.
HP Inc. kupio diviziju uređaja za štampanje kompanije Samsung Electronics
Izvor: Techpowerup

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi