Greška

Došlo je do greške.

Logitech K780 tastatura omogućava prebacivanje između tri uređaja (video)

18.09.2016 10:10 | 7 Hardver
Logitech K780 tastatura omogućava prebacivanje između tri uređaja (video)

Postoje korisnici koji upotrebljavaju klasičnu tastaturu za svoje mobilne telefone ili tablete. Međutim, ukoliko na stolu imaju još i regularnu PC tastaturu, njihova radna površina može biti pretrpana. Ovde u pomoć priskače najnovija Logitech tastatura - Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard.

Kao što joj i ime implicira, ova tastatura je bežična, što znači da ju je moguće nositi sa sobom gde god poželite. Takođe, radi se i o tastaturi za više uređaja, što znači da jednostavnim potezom korisnik može da se prebaci sa uređaja na uređaj (do tri uređaja maksimalno).


Logitech K780 tastatura se napaja sa dve AAA baterije, koje će trajati dve godine, prema navodima kompanije. Ovaj model tastature se prodaje preko Logitechovog sajta, po ceni od 80 dolara.

Izvor: Ubergizmo

Vlada Neregistrovan korisnik
Bas cool tastatura za office. Mada ima jos dobrih.
Filco Convertible 2 sa Bluetooth, Filco Manila Air Bluetooth, Cherry MX Board 8.0, a one su mehanicke sve.
Ja imam trenutno Deck Francium Pro 87 double shot PBT tasteri Cherry MX Brown i zaista mi je naporno i da slusam zvuk tastara sa ABS prekidacima. Prava mehanicka po meni mora da ima PBT. Jos mi se svidja i Deck Legend Ice. To je veoma skupa i kvalitetna mehanicka tastatura takodje sa double shot PBT sa belim pozadinskim osvetljenjem i retkim Cherry MX Clear koji su po meni savrseni tasteri. Kao Brown su samo jos treba veci pritisak slicnije pisacoj masini. Menjanjem opruge na Cherry MX Brown se mogu simulirati slicno kao Clear.
Nenad-nemec Novi član postova: 87
ma ima kupaca za sve meni je ovo zgodno ali totalno nepotrebno tracenje resursa i obnavljanje stare tehnologije i naravno tracanje para
ILA Član postova: 129
No da se vratimo na temu...
Kakve su to strelice? Imam jednu tastaturu sa takvim minijaturnim strelicama i stvarno je nemoguće navići se na to... Treba se boriti protiv toga, ja se borim ne-kupovinom
sintetik Član postova: 90
Ja se više iznerviram kada pročitam naslov i Udjem da vidim o čemu se radi, a unutra video...
GiBo2pac Član postova: 5975
Некога можда мрзи да чита, али кад види да има видео, онда уђе у вест и погледа...
А да то "видео" не пише, вероватно не би ни кликнуо на вест.

Google Pixel telefoni stižu uz revidirani Snapdragon 820 čip, Android 7.1

Asus ROG najavio Centurion 7.1 gejming slušalice (video)

10203
10205
10206
10207
10208
10209