Greška

Došlo je do greške.

Logitech je sada vlasnik softvera koji koriste brojni streameri

27.09.2019 16:09 | 0 Biznis IT
Logitech je sada vlasnik softvera koji koriste brojni streameri


Logitech proširuje svoje polje delovanja na još više gejming segmenata, a kompanija sada u svom vlasništvu ima Streamlabs. Proizvođač periferija je akviziciju obavio po ceni od 89 miliona dolara u gotovini, kao i za dodatnih 29 miliona dolara u akcijama, ali ovo će zavisiti od toga da li će Streamlabs doneti značajan rast prihoda.

Streamlabs je kompanija koja je kreirala popularnu aplikaciju za live streaming, pod nazivom Streamlabs OBS, a koju koristi veliki broj gejmera-streamera. Kompanija streamerima nudi veliki paket alata, za prenos uživo preko Twitch, YouTube, Mixer i Facebook servisa.

 

Pogledajte još: Logitechove nove mehaničke tastature su udobnije za kucanje


Ujesh Desai, generalni menadžer i popredsednik Logitech G odeljenja, je istakao da je Streamlabs softver (koji je vodeći u industriji) komplementaran sa Logitechovim postojećim gejming portfoliom i veruje da dve kompanije zajedno mogu da ostvare velike ciljeve.

Logitech i Streamlabs nisu otkrili šta spremaju za naredni period, ali će uz pomoć nove akvizicije Logitech moći da upravlja i hardverskim i softverskim aspektima u rastućoj industriji streaminga igara.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

HONOR 20 PRO osvojio dodatne poene na DXOMARK testovima

HP najavio nove konvertibilne Chromebookove

10604
10605
10606
10607
10608
10609