Greška

Došlo je do greške.

Logitech sprema svoju gejming konzolu

31.08.2022 11:31 | 0 Games
Logitech sprema svoju gejming konzolu

Rano juče ujutru pojavile su se prve fotografije nove Logitech ručne konzole za gejming koja bi trebalo da postane direktna konkurencija trenutno najisplativijem takvom rešenju, Steam Deck kompanije Valve. Kako prenosi PCMag, na fotografijama su spažene neke interesantne sposobnosti ove konzole.

Lep izgled

Pre nešto više od nedelju dana od kada smo vam doneli informaciju kako kompanije Logitech i Tencent Games zajedno razvijaju ručnu konzolu za video igre pojavile su se prve nezvanične fotografije koje prikazuju kako će ova konzola najverovatnije izgledati, ali i otkrivaju neke funkcionalnosti. Da ne zaboravimo, iako nezvanične, ove fotografije najverovatnije prikazuju pravi izgled konzole jer su tri fotografije ekspresnim nalogom uklonjene sa Twittera Evana Blasa nakon to je Logitech podneo žalbu.

Logitech_G_Gaming_Handheld_1.jpg

Ali, do tada je mnogo nas uspelo da vidi o čemu se tačno radi, i istina je da je u pitanju jedna ručna konzola interesantnog izgleda i pomalo nekarakteristične bele boje. Za raspored kontrola moglo bi se reći da je standardan, dok se izdvaja žuto dugme ispod upravljačkog krstića sa leve strane i crne pečurkice ispod kojih se takođe nalaze detalji žute boje. Sama konzola čini se kvalitetno izrađena po pitanju ergonomije, dok ivice oko ekrana, iako primetne, ne bi trebalo da preterano smetaju prilikom uživanja u vašim omiljenim zabavnim sadržajima.

Neke karakteristike

U ovom trenutku nema informacija o tome koliki je tačno ekran na ovoj prenosivoj konzoli, ali se čini da bi celokupna konzola mogla biti slične veličine kao standardni Nintendo Switch. Jedna od fotografija otkriva prisustvo slota za MicroSD karticu kojom biste mogli da proširite skladišni prostor ovog uređaja za, jelte, što više video igara.

Na samim nezvaničnim fotografijama vide se ikonice koje predstavljaju nekoliko servisa za uživanje u video igrama, poput Xbox Game Pass, GeForce Now, Valve, ali i Google Play, što bi trebalo da znači da biste na ovoj konzoli mogli da uživate i u Android video igrama.

Logitech_G_Gaming_Handheld_2.jpg

Što se tiče tehničkih specifikacija, ovaj uređaj koristi novu G3x platformu kompanije Qualcomm koja poseduje Adreno grafički čip koji je i više nego sposoban da pokrene sve novije Android video igre. Podsećamo, ovo će najverovatnije biti konzola namenjena uživanju u video igrama posredstvom striming usluga uz mogućnost nativnog igranja Android naslova. Zvanično predstavljanje očekuje nas u daljem toku godine.

Meta testira lakše deljenje NFT-ova na Instagram i Facebook mrežama

Rusija otvorila drugi front: hakerski napadi na Crnu Goru zbog diplomatskih nesuglasica

10404
10405
10406
10407
10408
10409