Lindows mobilni PC

Kompanija Lindows, poznata po istoimenom operativnom sistemu, danas je najavila svoj notebook računar kome je najveća prednost - vrlo niska cena.
Lindows Mobile PC je baziran na VIA C3 procesoru koji radi na 933 MHz, ima 256 MB SDRAM-a, 12.1" 1024x768 LCD displej, hard disk kapaciteta 20 GB, USB 2.0, Firewire, i Ethernet portove, PCMCIA slot, ek

Kompanija Lindows, poznata po istoimenom operativnom sistemu, danas je najavila svoj notebook računar kome je najveća prednost – vrlo niska cena.
Lindows Mobile PC je baziran na VIA C3 procesoru koji radi na 933 MHz, ima 256 MB SDRAM-a, 12.1″ 1024×768 LCD displej, hard disk kapaciteta 20 GB, USB 2.0, Firewire, i Ethernet portove, PCMCIA slot, eksterni CD-ROM drive i Lindows operativni sistem. Ovaj notebook teži 1.2 kg, cena mu je samo 800 $, a uz to dobijate i Wi-Fi modul, što je još veća prednost.
Možda jedina mana ovog računara je prespori C3 CPU, koji ima performanse jednog Intel Celerona na 466 MHz, što je jako sporo za današnje pojmove.

Izvor : Digit-life

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi