Lightslice Studios sprema platformu Nerd Run

Zanimljive vesti stižu nam od tri srednjoškolca koji su se osnovali svoj razvojni tim i nazvali ga Lightslice Studios. Kako nam poručuju, oni trenutno rade na jednoj igri nazvanoj Nerd Run. Radi se o 2D platformskoj igri u kojoj je osnova da će čovek (ili kako oni kažu štreber) trčati kroz matičnu

Zanimljive vesti stižu nam od tri srednjoškolca koji su se osnovali svoj razvojni tim i nazvali ga Lightslice Studios. Kako nam poručuju, oni trenutno rade na jednoj igri nazvanoj Nerd Run. Radi se o 2D platformskoj igri u kojoj je osnova da će čovek (ili kako oni kažu štreber) trčati kroz matičnu ploču i preskakati sa platforme na platformu. Kako poručuju na njihovoj Facebook stranici, Nerd Run 0.3a će biti objavljen uskoro (verovatno u nedelju), pa nam ostaje da sačekamo i vidimo šta se sprema. Ukoliko već sada želite da vidite o čemu se radi, možete skinuti verziju 0.2a igre odavde.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi