LG predstavlja novu seriju premijum monitora na CES sajmu

Model UM65 biće dostupan u verziji od 25, 29 i 34 inča, dok će model UB65 pored dostupnosti u istim dimenzijama pružiti pomak u ergonomskom dizajnu idealnom za radno okruženje. Svi posetioci ovog sajma imaće priliku da iskuse Real 4K ultra HD rezoluciju sa novim modelom 31MU95, kao i najnoviji ColorPrime model 27MB85

Model UM65 biće dostupan u verziji od 25, 29 i 34 inča, dok će model UB65 pored dostupnosti u istim dimenzijama pružiti pomak u ergonomskom dizajnu idealnom za radno okruženje. Svi posetioci ovog sajma imaće priliku da iskuse Real 4K ultra HD rezoluciju sa novim modelom 31MU95, kao i najnoviji ColorPrime model 27MB85. Model UM95 podržava različite napredne mogućnosti povezivanja, uključujući i Thunderbolt 2 interfejs. Zahvaljujući Thunderbolt 2 tehnologiji, korisnici mogu uživati u brzinama čak i do 20Gbps, što omogućava gledanje i montiranje sadržaja u 4K ultra HD rezoluciji, istovremeno kopirajući podatke. Jedna od glavnih prednosti Thunderbolt 2 interfejsa je što koristi iste kablove i konektore za povezivanje sa ostalim uređajima koji podržavaju ovu tehnologiju. Na taj način, više UM95 monitora se jednostavno mogu povezati sa serverima i ostalim hardverom. Model UM95 oored podrške Thunderbolt 2 tehnologije, takođe poseduje i True Color Finder softver za kalibraciju koji omogućava optimalni prikaz boje. Pored toga, UM95 je koncipiran tako da može reprodukovati čak i 99 odsto sRGB palete boja. Nešto tanja i ekonomičnija, serija UM65 pruža više korisnih funkcija, a zahvaljujući tri različite veličine ekrana, korisnici će moći da se odluče upravo za onaj model iz serije UM65 koji najviše odgovara njihovim potrebama. Opcija od 34 inča pozajmljuje Crystal Float koncept od premijum UM95 serije, dok model je od 29 inča više usmeren ka produktivnosti na radnom mestu. Uz jednostavno podešavanje koje omogućava optimalnu udobnost gledanja, ekran sada možete okretati čak i za 90 stepeni, što je pogotovo korisno kod grafičkog dizajna ili izdavaštva. LG Real 4K (model 31MU95) monitor će takođe biti predstavljen na predstojećem CES sajmu. Ovaj IPS displej dijagonale od 31 inča omogućava prikaz neverovatnih detalja zahvaljujući rezoluciji ekrana od 4096 x 2160 piksela i odličnoj hardverskoj kalibraciji, što ga čini odličnim izborom za sve one koje se bave filmom ili rade u kreativnoj industriji, poručuje kompanija LG. Novi 27MB85 ColorPrime monitor podržava Thunderbolt 2 tehnologiju, kao i LG True Color Pro softver za kalibraciju slike koji omogućava prikaz do 99 odsto Adobe RGB šeme boja, čineći ga pogotovo pogodnim za fotografe, montažere i profesionalcima.
Izvor: LG

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi