LG predstavio Watch Urbane pametni sat

Kompanija LG upravo je predstavila svoj novi high-end Watch Urbane pametni sat, a uređaj će imati svoje predstavljanje i na Svetskom mobilnom kongresu.

Kompanija LG upravo je predstavila svoj novi high-end Watch Urbane pametni sat, a uređaj će imati svoje predstavljanje i na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni. LG Watch Urbane je više kao bolja verzija G Watch R pametnog sata, a zahvaljujući užim ivicama ekrana, kućištu od nerđajućeg čelika sa ispoliranom srebrnom ili zlatnom završnicom, kao i prošivenom kožnom trakom, Urbane izgleda znatno elegantnije od svog prethodnika. LG Watch Urbane pametni sat se odlikuje 1,3-inčnim P-OLED ekranom rezolucije 320 x 320 piksela kao i Android Wear platformom.
Pored toga, pametni sat u sebi ima Qualcomm Snapdragon 400 SoC, 512 MB RAM i 4 GB interne memorije kao i bateriju od 410mAh. Novi pametni sat ima IP67 sertifikat za otpornost na prašinu i vodu, a dimenzije su mu 45,5 x 52,2 x 10,9 mm. LG još uvek nije objavio tačan datum početka prodaje niti cenu.
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi