Greška

Došlo je do greške.

LG predstavio prvi svetski OLED TV koji se uvija

08.01.2019 17:20 | 2 Multimedija
LG predstavio prvi svetski OLED TV koji se uvija


LG je imao nekoliko najava pre CES sajma, a kompanija je sada zvanično prikazala LG Signature OLED TV R (65R9) model, koji predstavlja prvi svetski OLED TV koji može da se uvija.

Televizor dolazi u veličini od 65 inča, a uključuje karakteristike veštačke inteligencije na koje smo se navikli od LG ThinQ brenda - podrška za Google Assistant i Amazon Alexa za glasovne komande. Sve ovo je pokretano kompanijinim Alpha 9 procesorom druge generacije.

Televizor takođe podržava Apple AirPlay 2 tehnologiju, koja omogućava prenos muzike i videa preko kompatibilnih uređaja na TV. Uključena je i HomeKit podrška, koja omogućava kontrolu preko Siri asistenta uz pomoć iPhone ili iPad uređaja.


Ne propustite test: LG SK10Y Soundbar


LG Signature OLED TV R ima nekoliko modova korišćenja: može se koristiti kao regularni TV kada se ekran iz baze u potpunosti izvuče (Full View); tu je i Line View mod gde se izvlači samo deo monitora iz metalnog okvira, a ovo omogućava korišćenje TV-a kao sat, ram ili vizuelni indikator. Prisutan je i Mood Mode za kreiranje opuštenije atmosfere.

Na kraju, prisutan je Zero View, koji predstavlja mod kada je TV u potpunosti uvijen u metalni okvir. U ovom modu i dalje je moguće koristiti 100W zvučnike za reprodukciju muzike.

Trenutno nije poznato kada će se LG Signature OLED TV R (65R9) naći na tržištu i po kojoj ceni, ali s obzirom na tehnologije koje implementira ne očekuje se da će televizor biti jeftin.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung pojačava svoj gejming laptop segment sa Notebook Odyssey modelom

Asus osvežio VivoBook laptopove od 14, 15 i 17 inča

10304
10305
10306
10307
10308
10309