Greška

Došlo je do greške.

LG predstavio LG G3 u Srbiji

27.06.2014 15:36 | 0 Mobile
LG predstavio LG G3 u Srbiji

Kompanija LG juče je predstavila najnovije modele svojih smart mobilnih uređaja, među kojima su dugo očekivani LG G3 telefon, LG G Pad 7.0 tablet računar, kao i Bluetooth stereo slušalice poslednje generacije. LG poručuje da ovi uređaji dokazuju da revolucionarni koncept kompanije LG, „Simple is the New Smart“, pomera granice u svetu mobilnih uređaja.Mobilni telefon LG G3 odlikuje unapređeno korisničko iskustvo, Quad HD ekran dijagonale 5,5 inča i 538 piksela po inču, dok prednju kameru od 2.1 MP odlikuju veći senzor slike i širi otvor, koji propušta više svetlosti. Ovaj uređaj je idealan za pravljenje selfie fotografija, zahvaljujući opciji koja prepoznaje pokrete, te u momentu kada želi da se fotografiše, korisnik treba samo da formira šaku u pesnicu, a G3 će u roku od tri sekunde napraviti fotografiju. Ovaj uređaj odlikuju i baterija izuzetno dugog životnog veka, kao i procesor Qualcomm Snapdragon 801 i RAM memorija od 2 GB ili 3 GB.
Tablet računar LG G Pad 7.0 takođe je predstavljen korisnicima u Srbiji. Ovaj uređaj poseduje Quad Core procesor radnog takta od 1,2 GHz, 1 GB RAM memorije i True IPS HD ekran rezolucije 1280 x 800. Predstavljeni tablet poseduje premijum opcije, kao što su Knock Code sistem zaštite i Qpair 2.0, pomoću koje se korisnici mogu povezati sa telefonima koji poseduju Android platformu i putem Bluetooth opcije primati notifikacije i direktno odgovoriti sa tableta.

LGG3uSrbiji2.jpg
Pored ovih proizvoda predstavljene su i elegantne Bluetooth stereo slušalice kreirane u saradnji sa kompanijom Harman-Kardon. Stilski dizajnirane slušalice pružaju izuzetan kvalitet zvuka, kao i visok nivo korisničkog iskustva zahvaljujući specijalnoj tehnologiji koja će sprečiti da se žice na njima zamrse, poručuje kompanija LG.
U okviru dodatne opreme za LG G3 smart telefon, dostupna je i Quick Circle zaštitna navlaka, karakteristična po krugu na maski koji omogućava korisniku da lakše vidi pozive, tekstualne poruke i kameru, bez otvaranja telefona. LG G3 biće dostupan u Srbiji već početkom jula, kada će korisnicima takođe biti raspoloživ i LG G Pad 7 .0.

Izvor: LG

Huawei beogradskoj publici predstavio premium model Ascend P7

Sony prikazuje dva meča Svetskog prvenstva u 4K

10104
10105
10106
10107
10108
10109