Greška

Došlo je do greške.

LG: Planirali smo izrez u ekranu pre Apple-a

05.05.2018 18:08 | 0 Mobile
LG: Planirali smo izrez u ekranu pre Apple-a


Kompanija Huawei je nedavno istakla da je prva dizajnirala izrez pre tri do četiri godine, ali nije želela da ga implementira masovno na uređaje jer je verovala da tržište nije spremno za ovaj dizajnerski poduhvat. Sada i LG brani svoju odluku o implementaciji izreza i ističe da nije kopirao Apple dizajn.

Hwang Jeong-hwan, šef mobilnih uređaja kompanije LG je istakao da je displej G7 ThinkQ telefona možda sličan drugim uređajima, ali stiže sa kompletno drugačijim setom funkcija.

Hwang sugeriše da LG zapravo ne preferira da tehnologiju naziva izrezom (notch), jer ovo indicira da nešto nedostaje telefonu. Umesto ovoga, LG ovaj segment na uređaju naziva drugim displejom, sugerišući da on ima mnogo toga da prikaže.

Kada je izostanak OLED displeja sa G7 telefona u pitanju, Hwang je istakao da je netačno da se LG vratio implementaciji LCD displeja, jer je ovo deo kompanijine dvosmerne strategije. Kompanijina G linija telefona će zadržati LCD ekrane, dok će OLED ekrani biti rezervisani za V modele.

Na kraju, istaknuto je da će LG G7 ThinQ i modeli telefona koji dolaze, imati funkcije poput Animoji podrške i drugih koje su izostale pri prvobitnoj objavi telefona.

Izvor: GSMArena

Samsung Galaxy S10 bi mogao biti predstavljen već u januaru

Cadence i Micron demonstrirali DDR5-4400 memorijski modul

10104
10105
10106
10107
10108
10109