LG patentirao dva nova dizajna za savitljive telefone

Imamo novi LG patent, koji opisuje telefon sa velikim fleksibilnim ekranom, bez okvira

Prošle nedelje LG je podneo zahteve za trejdmark nazive LG Flex, Foldi, Duplex i Bendi. Ovo će najverovatnije biti imena dolazećih LG savitljivih i fleksibilnih telefona. Sada imamo novi LG patent, koji opisuje telefon sa velikim fleksibilnim ekranom, bez okvira.Patent opisuje sličan model savitljivog telefona, kakav je osvanuo i početkom godine, ali ovoga puta sa manjim okvirima. Dizajn patent je podnet kod KIPO organizacije u Južnoj Koreji, a odobren je i objavljen 23. oktobra.
Pogledajte još: LG smartfon sa čak 16 kamera? Može!
Novi patent opisuje telefon gotovo bez okvira, sa velikim fleksibilnim ekranom koji prekiriva sve četiri strane uređaja. Ekran može da se otvori u tablet format, ali samo kućište ne može da se savija.
lg2_77.jpgKada je telefon rasklopljen, s leve strane se nalazi kućište i displej, dok je s desne strane samo fleksibilni displej. Pomenuti dizajn je značajno drugačiji od onoga što su prezentovali Samsung i Royole, koji su već prikazali svoje savitljive telefone.Izvor: LetsGoDigital
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi