LG objavio Watch Sport i Watch Style pametne satove

Kompanija LG je predstavila dva nova pametna sata, koje je kompanija kreirala u saradnji sa Google-om.

Kompanija LG je predstavila dva nova pametna sata, koje je kompanija kreirala u saradnji sa Google-om. LG Watch Sport i Watch Style su prvi satovi koji stižu sa Android Wear 2.0 platformom.Watch Sport je veći i skuplji LG pametni sat. Dolazi sa Qualcomm Snapdragon Wear 2100 čipom, ima 768MB RAM-a i 4GB skladišnog prostora. Napaja ga 430mAh baterija sa opcijom bežičnog punjenja. Sat stiže sa funkcijama kao što su LTE, GPS, NPC, merenje otkucaja srca, Wi-Fi, barometar i zvučnik. Tu je i IP68 sertifikat. Watch Sport stiže u dve boje – Titanium i Dark Blue, a u prodaji će se naći od 10 februara u Americi, po ceni od 349 dolara.
lg2_27.jpgWatch Style stiže sa nešto manjim ekranom i manjom betrijom od 240mAh. Pokreće ga Snapdragon Wear 2100 čip i ima 512MB RAM-a i 4GB skladišnog prostora. Sat ima Bluetooth, Wi-Fi, senzor ambijentalnog svetla. Sat će se u prodaji naći od 10. februara, po ceni od 249 dolara za Silver i Titanium verzije, kao i 279 dolara za Rose Gold model.Nakon Amerike, oba pametna sata će biti dostupna i u ostalim delovima sveta, uključujući i Evropu, ali nisu objavljeni tačni datumi i cene za druge zemlje u kojima će se LG Watch Sport i Watch Style satovi pojaviti.Izvor: TweakTown

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi