LG objavio Value Pack apdejt za Optimus G Pro (video)

LG je danas i zvanično objavio Value Pack apdejt za svoj Optimus G Pro phablet. Value Pack za Optimus G Pro je dostupan OTA, i ne samo da poboljšava performanse uređaja nego i donosi neke nove funkcije. Apdejt donosi smart video (funkciju sličnu smart pause), koja inteligentno prepoznaje položaj vaših očiju

LG je danas i zvanično objavio Value Pack apdejt za svoj Optimus G Pro phablet. Value Pack za Optimus G Pro je dostupan OTA, i ne samo da poboljšava performanse uređaja nego i donosi neke nove funkcije. Apdejt donosi smart video (funkciju sličnu smart pause), koja inteligentno prepoznaje položaj vaših očiju i automatski pauzira video kada skrenete pogled. Update takođe donosi i Dual Camera funkciju na Optimus G Pro, omogućavajući vam da snimate slike istovremeno na obe kamere (i prednju i zadnju). Pause i Resume funkcije kod snimanja su takođe dobrodošli dodaci, a update takođe donosi i 800 emotikona koji mogu biti iskorišćeni kod poruka ili email-ova, pored svih ostalih dodataka.  
Optimus G Pro Value pack

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi