LG objavio promo video za svoj luksuzni LG Watch Urbane (video)

LG je objavio prvi promotivni video za svoj LG Watch Urbane, ukome se fokusira na stil, luksuz koji ovaj pametni sat donosi.

Pre skoro dve nedelje, LG je predstavio svoj najnoviji nosivi uređaj – LG Watch Urbane. U pitanju je stilizovan uređaj, a najnoviji video koji promoviše ovaj pametni sat fokusira se upravo na stil, luksuz i klasu koji LG Watch Urbane donosi.

LG se fokusira najviše na luksuzne kajiševe koji se mogu koristiti uz LG Watch Urbane. Ono što je dobro, jeste da korisnik ima mogućnost da koristi i druge kajiševe koji im se sviđaju, ukoliko su od 22 milimetra. LG se takođe fokusira i na to kako lice uređaja može da se prilagodi potrebama korisnika – od klasičnog analognog sata do modernog digitalnog interfejsa. LG još nije zvanično otkrio koliko će LG Watch Urbane koštati i kada će se pojaviti u prodaji. Više detalja se očekuje tokom MWC 2015 u Barseloni.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi