LG najavio globalnu objavu Magna, Spirit, Leon i Joy telefona

LG-evi najnoviji telefoni srednje klase su predstavljeni neposredno pre Svetskog mobilnog kongresa, a sada je najavljena njihova globalna objava

LG-evi najnoviji telefoni srednje klase su predstavljeni neposredno pre Svetskog mobilnog kongresa. Međutim, ova južnokorejska kompanija je sada najavila globalnu objavu svoja četiri nova telefona – Magna, Spirit, Leon i Joy. Od ova četiri telefona, Magna, Spirit i Leon će biti dostupni u 3G ili LTE varijantama. Glavni u ovom kvartetu je LG Magna sa 5-inčnim 720p ekranom kao i Android 5.0 Lollipop platformom. Pored toga telefon ima 1,3 GHz quad-core procesor, 1 G GB RAM i 8 GB interne memorije, kameru od 8 megapiksela kao i bateriju od 2540 mAh. LG Spirit ima sličan hardver kao Magna sa određenim razlikama kao što su 4,7-inčni 720p displej i baterija od 2100 mAh.
lgtelefon2.jpg
Leon ima isti SoC, ali on nudi 4,5-inčni FWVGA displej uz Android 5.0 Lollipop. Ovaj telefon će imati 1 GB ili 768 MB RAM memorije, 8 GB ili 4 GB interne memorije kao i bateriju od 1900 mAh. I na kraju tu je i Joy sa 4-inčnim WVGA ekranom kao i Android 4.4 KitKat operativnim sistemom. Ovaj telefon ima dual-core procesor, 512 MB RAM i 4 GB interne memorije, kameru od 5 megapiksela kao i bateriju od 1900 mAh.
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi