Greška

Došlo je do greške.

LG je navodno u pregovorima da proda svoje poslovanje sa telefonima

22.01.2021 14:23 | 0 Biznis IT
LG je navodno u pregovorima da proda svoje poslovanje sa telefonima


LG Electronics se sve češće pojavljuje u izveštajima i vestima o tome da kompanija planira da napusti poslovanje sa pametnim telefonima. Najnoviji razvoj situacije uključuje vijetnamski konglomerat, koji navodno pregovara o kupovini LG divizije sa pametnim telefonima.

Prema navodima BusinessKorea, vijetnamska kompanija Vingroup Co imala je najatraktivniju ponudu za kupovinu LG-ovog poslovanja sa pametnim telefonima. Kompanija drži 14% tržišne kapitalizacije izlistanih vijetnamskih kompanija. Ima razvijeno poslovanje u različitim industrijama, uključujući hotele, nekretnine, distribuciju, automobile, pametne telefone i drugo. Kompanija već proizvodi pametne telefone za LG po ugovoru i treći je vodeći proizvođač telefona u Vijetnamu iza kompanija Oppo i Samsung.

 

Pogledajte još: Nagovešten dizajn LG Rollable telefona (video)


Prema izveštaju, Vingroup Co je zainteresovan za preuzimanje LG-ovog poslovanja sa pametnim telefonima u SAD, a akvizicija bi omogućila da Vingroup Co postane globalno rasprostranjen. LG je navodno zainteresovan za prodaju svog poslovanja sa pametnim telefonima "deo po deo", jer bi se prodaja celog sistema pokazala veoma teškom.

Budućnost LG Rollable telefona, koji je nedavno najavljen, sada je neizvesna zbog ovonedeljnih vesti o mogućoj prodaji LG divizije sa pametnim telefonima.

Izvor: BusinessKorea

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Corsair je predstavio Vengeance RGB PRO SL seriju brzih DDR4 memorija

FCC otkriva dizajn i specifikacije za Realme Watch 2

10604
10605
10606
10607
10608
10609