Greška

Došlo je do greške.

LG je konačno postao drugi dobavljač iPhone OLED panela

15.09.2018 19:48 | 0 Mobile
LG je konačno postao drugi dobavljač iPhone OLED panela


Samsung je prošle godine bio jedini zadužen za proizvodnju iPhone X displeja, što je dovelo do veoma velike razlike između objave uređaja i njegove komercijalne dostupnosti na tržištu. Iako se Apple trudio da tokom prethodnih godinu dana diversifikuje lanac snabdevanja, Samsung je izgleda uspeo da ponovo obezbedi ekskluzivna prava za proizvodnju OLED displeja za iPhone Xs i iPhone XS Max.

U međuvremenu, LG će izgleda morati da se zadovolji ulogom sekundarnog dobavljača, bar kada je ova generacija iPhone-a u pitanju. Ili će kompanija možda biti zadužena za obezbeđivanje OLED ekrana koji će se koristiti za 2018 iPhone popravke.


Pogledajte još: Apple zvanično predstavio 5.8-inčni iPhone Xs i 6.5-inčni iPhone Xs Max


Ukoliko su neimenovani izvori iz Koreje u pravu, LG je nedavno konačno prošao Apple-ov test kvaliteta i može da se spremi za masovnu proizvodnju displeja u lokalnoj E6 fabrici. Postrojenje je, prema navodima, do nedavno bilo operativno samo za test proizvodnju, dok su se R&D projekti obavljali u E5 OLED postrojenju.

Ipak, ne deluje kao da će LG u skorije vreme biti sposoban da masovno proizvodi najveći deo iPhone OLED ekrana za modele najnovije generacije, ali je postojanje Samsung konkurencije svakako dobra vest za Apple koji želi da smanji zavisnost od svog dugogodišnjeg rivala.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Nvidia Scanner automatski overklokuje RTX 2080 do 2100MHz

Pogledajte prvi gejmplej trejler za Jagged Alliance: Rage (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109