LG investira blizu milijardu dolara u proizvodnju fleksibilnih displeja

LG snažno veruje da će fleksibilni displeji imati veliku ulogu u budućnosti i investira blizu milijardu dolara u novu fabriku koja će proizvoditi ove displeje.

LG snažno veruje da će fleksibilni displeji imati veliku ulogu u budućnosti i investira blizu milijardu dolara u novu fabriku koja će proizvoditi ove displeje. Wall Street Journal izveštava da LG investira u novu južnokorejsku fabriku, koja će specifično proizvoditi fleksibilne ekrane. Kompanija očekuje povećanu potražnju za savitljivim ekranima od proizvođača smartfona u narednim godinama.Cena ove fabrike, u koju LG investira, iznosi 907 miliona dolara. Rad na izgradnji fabrike će započeti u nekom periodu posle septembra ove godine. Nakon što bude otvorena, fabrika će proizvoditi fleksibilne i savitljive ekrane za smartfone, tablete, TV uređaje, automobile i drugo. LG Display ima dosta iskustva u proizvodnji fleksibilnih ekrana, a pravi premer je ovoga je LG G Flex 2 telefon.Izvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi