Greška

Došlo je do greške.

LG G8 ThinQ koristi svoj OLED ekran i za zvuk

14.02.2019 09:12 | 2 Mobile
LG G8 ThinQ koristi svoj OLED ekran i za zvuk


Iako smo do sada videli gotovo sve što smo mogli kada je dizajn dolazećeg LG premijum telefona u pitanju, još uvek postoje nove stvari koje saznajemo o uređaju. Kako se MWC 2019 približava sve se više detalja o LG G8 ThinQ pojavljuje, a nove informacije stižu za zvuk na telefonu.

LG je objavio više informacija o svom sistemu za zvuk, koji uključuje "Crystal Sound OLED". Slično LG-razvijenoj OLED tehnologiji, koju smo videli na Sony televizorima, ekran telefona će vibrirati kako bi proizveo zvuk. Ovo će proizvesti efekat za koji kompanija tvrdi da povećava jačinu zvuka, muzičke note i glasove koji su jasniji.


Pogledajte još: Renderi LG G8 ThinQ telefona iz svih uglova


Ovo ne znači da će displej telefona vibrirati sve vreme, jer LG ističe da će u speakerphone modu telefon isporučivati zvuk preko donjeg zvučnika, a na dvokanalni zvuk će se prebacivati preko gornjeg dela ekrana.

Ostale funkcije zvuka uključuju podršku za emulaciju 7.1 surround uz pomoć DTS:X (sa slušalicama ili bez njih), kao i "Boombox Speaker" dizajn koji koristi prostor unutar telefona za rezonantnu komoru za popunjavanje svojim zvukom. Tu je i podrška za Master Quality Authenticated (MQA) enkodirani zvuk.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

EmptySD Neregistrovan korisnik
I ako sam koristion LG telefone dugi niz godina, ne verujem da cu opet u skorije vreme. Nista od njih nece biti dok ne nauce sta je customer support.

Google navodno planira svoj prvi pametni sat i budžetske telefone za ovu godinu

Pojavili se prvi primerci fotografija kreiranih 48MP kamerom Xiaomi Mi 9 telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109